Avatuur #1

bepakt en bezakt
10 januari 2021

 "Kom Aaf, we gaan!" Dit keer reed de auto niet weg met alleen Reanne erin. Nee, Aaf mocht mee! Aaf en een hele berg met spullen. Want Ava gaat logeren, helemaal in Leiden. Best wel spannend als je normaal in een roedel van 18 honden op een boerderij in Drenthe woont. Daarom ook ongeveer vijf verschillende methodes om ervoor te zorgen dat Ava écht niet schrikt en wegloopt. Twee tuigen, twee riemen, een GPS tracker. Natuurlijk ook nog een fluorescerend hesje om op te vallen in het donker. Oh en hee, die extra riem geeft ook nog eens licht!  

Aan de voorbereiding zal het niet liggen, laat die Avaturen maar komen! Avatuur #1 begon met een tussenstop in Den Haag. Even op bezoek bij Reanne's vader Vincent die ook wel eens op wil passen als het nodig is. Dat was wel een beetje spannend, maar gelukkig weet hij precies hoe hij hondjes kan omkopen: met koekjes en een stukje biefstuk. En toen was het helemaal goed.

Door naar Leiden! Een extra rondje door de stad om een parkeerplek te zoeken en ook twee keer naar de auto om al die spullen thuis te krijgen. Ondertussen wordt er al lekker rondgesnuffeld en laat Aaf zien dat het ook best wel met een tuigje minder kan. Zelfs de luidruchtige maaltijdbezorgers krijgen haar niet van haar stuk. Maar eenmaal thuis en gegeten blijkt het toch een vermoeiende dag te zijn geweest. Met een zucht ploft Aaf neer in de bench. Een filmpje opnemen (#vlogtime) wordt alleen nog gedaan in ruil voor een koekje. En dan is het echt mooi geweest: tijd om te gaan slapen in dat mega grote bed. 

Reacties

Geweldig met haar lichtjes en hesje, ze had wel mee kunnen doen met de 5km lightrun of de kerstrun :-)

Leidse Glibber | www.leidseglibber.nl | 12-01-2021 22:35

©2021 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin